Mobil Uygulama Fiyatları
Mobil uygulama fiyatları sabit değildir. Satın aldığınız en son ürün veya hizmetlerden bazılarını düşünün. İster araba, ister cep telefonu veya temizlik hizmeti olsun, belirli öğelere bağlı olarak farklı fiyat noktaları vardır.
Aynı şey mobil uygulama fiyatları için de geçerlidir. Peki bir uygulama yapmanın maliyeti nedir? Uygulama maliyeti, neyi başarmaya çalıştığınıza bağlı olarak değişkenlik gösterecektir. Tıpkı hayattaki çoğu şey gibi, ödediğinizin karşılığını alırsınız. Sadece birkaç dolar veya lira karşılığında harika bir uygulama oluşturmayı bekleyemezsiniz. Ancak aynı zamanda, bir ton harcamak otomatik olarak başarıya dönüşmez.
Bir uygulama geliştirmenin maliyeti nedir?
Belki de bu, uygulama markalarının ve geliştiricilerin bir uygulama geliştirme projesi başlattıklarında sordukları ilk sorulardan biridir. Mobil uygulama geliştirme maliyeti tahmini, herhangi bir mobil uygulama geliştirme bütçesinin en altında yer alan şeydir. Çoğu zaman bir şirket sahibi bu iki soruyu yanıtlamaya çalışırken bulur; bir profesyonelle çalışarak işletmem için bir uygulama yapmanın maliyeti ve kendi başıma bir uygulama yapmanın maliyeti nedir? Mobil uygulama fiyatlarına bir göz atmak istesek de, yalnızca bir tahmin yapabiliriz, çünkü her uygulama geliştirme süreci, toplu olarak nihai bir maliyet rakamını etkileyen birçok faktörü içerir. Neyse ki, bir uygulamanın geliştirme maliyetini şekillendirmenize yardımcı olacak birkaç uygulama geliştirme bütçesi oluşturan faktör vardır. Dolayısıyla, bir uygulama geliştirme maliyet dökümü şu şekilde olur: Uygulama işlevselliği ve amacı: Bir uygulamanın kullanıcıları için gerçekte neler yapabileceği. Mobil platformlar ve cihazlar desteklenir: Bir uygulama ister yalnızca iOS için geliştirilsin ister bir Android / Windows Mobile sürümüne sahip olsun. Hangi özel cihazları destekleyecek?, örneğin iPhone 6S, iPhone 6S +, Samsung Galaxy S6 vb. Entegrasyon noktaları: Bir uygulama, içeriğinin kaynağı olacak üçüncü taraf uygulamalarla entegre edilecek. Görsel nesnelerin kullanımı: Bir uygulamanın içindeki görsel nesnelerin karmaşıklığı, maliyeti önemli ölçüde etkileyecektir. Akıllı telefon donanım özelliklerinin kullanımı: Bir uygulamanın GPS navigasyonu, NFC teknolojisi, hareket yardımcı işlemcisi ve akıllı telefonlarda veya tablet bilgisayarlarda bulunan diğer teknolojiler gibi akıllı telefon özelliklerini kullanıp kullanmayacağı. Bakım planı: Bir uygulama geliştirme projesi bittiğinde, kesinlikle geliştiricisinden teknik destek gerektirecektir.