Tablet Tutucu
Tablet Tutucu

Tablet tutucu, yatakta video izlemek veya kanepede gezinmek için mükemmel bir yardımcıdır. Masa başında veya mutfakta bir tablet kullanmak söz konusu olduğunda, onu ayakta tutmak için fazladan bir teçhizat olmadan kullanmak biraz güç olabilir.

Elbette, kendinize bir tablet tutucu işlevi gören doğru tablet kılıfını bulabilirsiniz, ancak tabletinizi Sidecar veya üçüncü taraf bir programla ekstra bir monitör olarak kullanmak istiyorsanız, daha sağlam bir şey olabilir. Ofisinizi, oturma odanızı veya mutfak kurulumunuzu tamamlamak için, muhtemelen cihazı destekleyen ve ekranı net bir şekilde görebilmenizi sağlayan bir tablet tutucuya ihtiyacınız olacaktır. Tabletler, mobil cihazlar arasında çok yönlüdür. İster ticari sektördeki kayıt veya değerlendirme süreçlerinde, ister okumak, internette gezinmek ve film izlemek için olsun, tablet tutucu serimiz her uygulama için doğru tutucudur.

Bir tablet tutucu nasıl olmalıdır?

Tamamen esnek:
Tüm tablet tutucular 360 ° döndürülebilir ve tutucuya bağlı olarak açılar, ideal kullanım için kademesiz olarak ayarlanabilir. Tüm 7-13 ″ tabletler için uygundur.
Sağlam ve dayanıklı:
Alüminyum, çelik ve yüksek kaliteli plastikler uzun süreli kullanım sağlar. Almanya'da üretilmiştir ve ödüllü bir tasarıma sahiptir.
Ekstra koruma:
Kauçuk yastıklı yüzeyler, sabit tableti hasardan korur. Kılıflı tabletler için XL versiyonu da mevcuttur. Bazı modeller hırsızlık korumasıyla birlikte gelir. Kılıfsız tabletler için tüm tutucular özel bir anahtarla kilitlenebilir. Bu, tabletin tutucudan çıkarılamayacağı anlamına gelir. Masa montajı ve zemin standı gibi hareketli tutucular, ek hırsızlık koruması için bir kablo kilidi ile sağlanabilir (dahil değildir). Tüm tablet tutucular 7-13 inçlik tabletlere uyar. Dikey veya yatay modda çalışmak için tüm varyantlar 360 ° döndürülebilir. Ek olarak, versiyona bağlı olarak, tutucular yükseklik veya okuma açısı ayarı gibi ek ayarlar sunar.

Tutucu tabletime uyuyor mu?

Tutucu, 8 mm'ye kadar tüm tablet derinlikleri için uygundur. Tablet kenar yarıçapına bağlı olarak 8 mm'nin üzerindeki derinlikler için de uygundur. Ek olarak, tablet tutucular 7-13 inçlik tabletler için uyumludur, örn. aşağıdaki markalar için (her birinin farklı modeli vardır):
Apple, Samsung, Lenovo, Medion, Huawei, Asus, Microsoft.