Tablet Stand
Tablet Stand

Mobil tabletleri ister müşteri hizmetleri yardımcısı ister satış noktası veya dijital tabela aracı olarak kullanmak istiyor olun, cihazınızı korumak ve sergilemek için kullandığınız muhafaza ve stand, iş ihtiyaçlarınızı karşılayacak şekilde dikkatlice düşünülmelidir.

Genel olarak stand olarak adlandırılsa da, tablet stand genellikle iki bileşeni içerir: cihazı barındıran muhafaza ve muhafazanın tutturulduğu stant. Her ikisini de seçerken göz önünde bulundurmanız gereken çok sayıda faktör vardır. Ticari bir ortamda bir tablet kullanıyorsanız, dayanıklılık bir zorunluluktur. Cihazınızı günlük kullanımın zorluklarından koruyacak, ancak yine de şarj edilmesine, erişilebilir olmasına ve gerekirse değiştirme veya yükseltme için çıkarılmasına izin verecek bir muhafaza ve stand arıyorsunuz.

Tablet Stand Seçerken Nelere Dikkat Edilmelidir?

Muhafaza, hırsızların tablete erişimini durdurmak için kilitlenebilir olmalı, tablet stand ise muhafazayı çıkarma girişimlerini engellemek için muhafazaya sabitlenmelidir. Günümüzde tabletler çeşitli boyutlarda sunuluyor (popüler iPad'ler bile artık dört farklı boyutta mevcut). Doğru boyutlu tablet standı ve muhafazasını seçmeye gelince birkaç seçenek vardır. Bir tabletin boyutlarına özel olarak uyan bir muhafaza bulabilir veya farklı boyutlardaki cihazlara uyacak şekilde kolayca ayarlanabilen evrensel bir stant seçebilirsiniz. Tablet kasanızın ve standınızın görünümü ve verdiği his, işlevselliği kadar önemlidir, özellikle de tablet perakende, müşteri hizmetleri veya konaklama ortamında "sergilenecek" olduğunda. Tablet muhafazasına eşlik edecek tablet standı seçmek söz konusu olduğunda, dikkate alınması gereken birincil faktör yüksekliktir. Personeliniz cihaza bir tezgahtan mı erişecek? Müşteriler ayaktayken tablete erişecek mi? Yoksa bu göz hizasına yerleştirilmiş duvara monte bir tablet mi olacak? Tabletinize nereden ve nasıl erişileceğini ve amaca en rahat şekilde uyacak yüksekliği düşünün. Bazı durumlarda, sabit bir kasa ve stand yeterli olabilir, ancak diğer durumlarda ortam daha fazla esneklik gerektirebilir. Örneğin, cihazın dikey ve yatay mod arasında dönmesini, aynı perakende tezgahında iki kullanıcı arasında dönmesini veya bir tezgahın karşıt taraflarında iki kullanıcı arasında geçiş yapmasını isteyebilirsiniz. İlk başladığımızdan bu yana şirketimiz, dijital çağa uyum sağlamak için inşa edilmiş çok yönlü, dayanıklı ve güvenli tablet sehpaları ile küresel olarak işi desteklemek için hızla gelişti. Tablet standlarımız perakende, otel ve konaklama, havalimanları, eğitim kurumları, hükümet ve işyerleri dahil olmak üzere ticari ortamlarda kullanılmaktadır.